POKE BOWL TODAY

POKE BOWL TODAY Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1470 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Poke Bowl Today. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 21:07 Eten was heel lekker. Alleen jammer dat er geen chilisaus bij de loempia’s zat en het mocht allemaal nog iets warmer.
26 jun 2022 om 19:50 De Pokébowl en de loempiaatjes waren weer heerlijk!
26 jun 2022 om 15:18 Altijd heerlijk verse Pokebowl, keurig op tijd bezorgd. Er gaat niets boven de holy shrimp!
25 jun 2022 om 21:49 Too much teriyaki sauce.
24 jun 2022 om 21:35 Food was soggy and not fresh
23 jun 2022 om 19:37 Good food! Only takes a bit long, but its okay I enjoyed the pokebowl Only the salmon is not so tasty..
21 jun 2022 om 21:58 Excellent poke bowls as always! Tasty and fresh, totally understandable if delivery gets delayed sometimes! Very kind delivery guy
18 jun 2022 om 22:15 2 uur gewacht op mijn bestelling, word niet op genomen wanneer je ze belt. De poke bowl was ook niet lekker. Eerste en laatste keer…
17 jun 2022 om 19:06 Niet wat ik verwachtte van veggie bowl. Vorige keer was die met meer liefde samengesteld, dat proefde ik vandaag niet.
17 jun 2022 om 14:58 Eten was best lekker, was in het verleden beter. Alleen veel te laat geleverd. Zou een uur duren, maar werd bijna 1½ uur.
5 jun 2022 om 19:03 Bezorging was snel een vriendelijk. Poke bowl was weinig speciaals. Voornamelijk veel saus er al overheen, weinig smaak van de vulling.
10 apr 2022 om 19:26 Wij vonden het wel lang duren.. ondanks dat was het heeeeeeerlijk en voor herhaling vatbaar